ایا صداش رو ضبط کردم میتونم به عنوان مدرک ببرم دادگاه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۰۴ #09500935

سلام خسته نباشید
پدر و مادر همسر من حقوق بگیر هستند حدودا ۱۴ میلیونحقوق دریافت میکنند و برادر همسر من اختیار کامل از اونا داره چون خیلی ساده هستن بابت جهیزیه خواهرش به من که دامادشون هستم گفت ندارم دستم خالیه ابروداری کن بخر من بهت میدم در وجه خریدجهیزیه به من یه سفته ۶۰ میلیونی داد و من مبلغ ۱۰ ملیون هم که به همسرم گفته بودم بریزه به حسابش بابت قرض که کلا گفت میدم همشو حالا بعد از
گذشت ۲ سال بعد از چند بار پیام فرستادم که بابت سفته بیا تسویه حساب کن و اون شخص مهلت میگرفت به هر طریقی منم چون فامیل بود صبوری کردم الان بعد ۲ سال و نیم من سفته را اول از بانک برگشت کردم و بعد بردم دادگاه برای مطالبه حالا این شخص رفته خیانت در امانت از من شکایت کرده ولی ن مدرکی هست که بابت ضمانت بود ن قراردادی ولی الان میگه ۲ تا شاهد میارم شهادت بدن در صورتی که همسر بنده که خواهرش باشه شاهد بود جز ما ۳ نفر کسی نبوده که سفته را به من داده ولی یه نفر شاهد تمام ماجرای ما هستش و اثبات شده براش که این شخص به من بابت سفته بدهکاره الان اون شخص خودش چندبار تو حرفاش گفته که بدهکارم در ضمن من صدای شخص را هم دارم که گفته بابت سفته بیا چنتا چک بدم تمومش کنیم و ماجرا را به دادگاه نکشون ولی الان کلا منکر همه چیز شده اینم بگم من هیچ گونه هیچ گونه دست خط یا امضا یا قراردادی بابت امانت بودن سفته ندادم سفته هم در وجه خودم امضا و اثر انگشت زده (من از شخص بدهکار صدا دارم که گفته شکایت نکن سفته را بیار تا حلش کنیم چک بدم بهت بابتش )

مشاوره حقوقی سفته
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صدای ضبط شده اماره است و حدود اعتبار آن بستگی به نظر قاضی دارد

صدای ضبط شده تنها اماره است و دلیل محسوب نمی شود.

در صورتی که مورد قبول دادگاه قرار گیرد بلامانع است‌.

سلام
در حد اماره قابل استناد است

بادرودوسلام صدا اماره تلقی می شودامکان استنادبه آن می باشد.

باسلام
وقت بخیر
مطابق اظهارات حضرتعالی، در شکایت مطروحه با عنوان خیانت در امانت رای له شما صادرخواهد گردید چرا که اولا دلیل و مدرکی در این خصوص نداشته و ثانیا صدای ضبط شده شما نیز می تواند کاشف واقعیت باشد لهذا جای هیچ گونه نگرانی نمی باشد.
موفق باشید

صدا اماره است جهت علم قاضی باید در کنار آن به دلایل دیگر استناد نمایید