اینگونه مالیاتها در صورت تعلق گرفتن آیا به قیمت همان سال محاسبه میشود یا به نرخ روز؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۷۲ #09447029

با عرض سلام .
میخواستم سوال کنم شخصی که سال ۱۳۴۱ شمسی فوت کرده و مالیات بر ارث سرقفلی مغازه اش پرداخت نشده آیا طبق ماده ۱۷۴ قانون مالیاتهای مستقیم از پرداخت مالیات بر ارث معاف است ؟
با سپاس .

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خیر معاف نیستند

با سلام
خیر معاف نمی باشد

معاف نخواهند بود و مطابق با سال پرداخت می بایست اقدام شود.

وقت بخیر خیر معاف نیستند

سلام
ماده ۱۷۴ مربوط به مالیات بر درآمد اشخاص است و ربطی به مالیات بر ارث ندارد.مالیات بر ارث مطابق ماده ۹ آیین نامه اجرایی در صورت عدم ارسال اظهار نامه یا ارسال اظهارنامه خارج از محدوده مجاز شامل جریمه نخواهد بود در نظر داشته باشید هر ساله مهلتی برای پرداخت یکجا مالیات بدون جریمه در نظر گرفته می شود که می توانید از این فرجه برای پرداخت اصل مالیات استفاده نمایید

سلام بعید است با معافیت موافقت شود .

باسلام و احترام .خیر باید مالیات را بپردازند.