چگونه می توان بدون داشتن بنچاق قبلی، سند خودرو را محضری ثبت نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۹۴۴ #09297444

با سلام . دو سال پیش خودرویی خریداری کردم که با توافق بدون ثبت محضری مراحل ثبت و تعویض پلاک انجام و معامله انجام شد . حالا برای فروش خودرو ، خریدار مایل به ثبت سند محضری است و با توجه به عدم دسترسی به مالک اولیه که من از ایشان خریدم و نبود بنچاق ، آیا امکان ثبت سند محضری بدون بنچاق قبلی وجود دارد ؟ ( سند کمپانی به نام کسی است که ماشین را به من فروخته وسند سبز و کارت ماشین به نام من است )

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بدون وجود مدارک به نظر امکان چنین کاری را ندارید و لذا بدوا باید به عنوان خواهان اقدام به طرح دعوای الزام به تنظیم سند علیه فروشنده نمایید

امکان ثبت سند محضری بدون مبایعه نامه قبلی شما یا وکالتنامه از طرف ایشان نیست ، و شما در این صورت باید به دادگاه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی کنید برای خودتان ابتدایا