در پرونده شکایت از یک شرکت پیمانکار، آیا قاضی با این استدلال که اداره ثبت شرکتها اطلاعات شرکت را نمیدهد می تواند پرونده را مختومه کند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۸۹ #09274796

من با یک شرکت ساختمانی برای ساخت یک واحد در مازندران قراداد بستم . این شرکت به تعهداتش عمل نکرد و کار را نیمه کاره رها کرد . پس از اخذ تامین دلیل ، از آن شرکت به شورای حل اختلاف شهر محل احداث ساختمان شکایت کردیم . شرکت مربوطه در تهران ثبت شده است و هم اکنون فعال است اما ادرسش جعلی است لذا اظهاریه توسط مدیرعامل دریافت نشد . دادگاه مربوطه پس از یک سال معطلی و رفت و برگشت ، از اداره ثبت شرکتها استعلام نمود اما به دلیل عدم پاسخگویی اداره ثبت شرکت ها پرونده را مختومه کرد!
در این موارد باید چه کرد؟ آیا قاضی می تواند یک سال و نیم پرونده را متوقف و نهایتا به دلیل عدم پاسخگویی یک نهاد دیگر ان را مختومه کند؟
خود مدیرعامل هم مجهول المکان است و از کسان دیگری نیز در همان ساختمان کلاهبرداری کرده است

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام شمامیتوانیدنسبت به رای صادره اعتراض نمایید

سلام
امکان اعتراض به رای صادر شده وجود دارد

احتمالا قاضی به این استدلال رسیده که شرکت جایی ثبت قانونی نشده لذا کیفری شکایت نمایید کلاهبرواری با نظر به همون رای بازم باید رای رویت بشود

سلام
به رای صادره اعتراض نمایید.

سلام برای ارشاد حقوقی دقیقتر ملاحظه رای دادگاه الزامی هست

سلام می توانید به رای قاضی اعتراض کنید

با سلام
به رای صادر شده اعتراض کنید