آیا راه دیگر وجود دارد که بتوانم حقم را بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۶ #09260078

مبلغ ۱۲ میلیون به باجناق خود در سال ۹۴ دادم که در قبال مبلغ ماهیانه سودش دهد که نه سود داد و نه اصل مبلغ دادخواست دادم جلسه اول شورا حل اختلاف تشکیل شد و مستندات من فقط فیش پرداختی بود.رای صادره مدارک جهت احقاق حق کافی نیست.اعتراض کردم و جلسه تجدید نظر خواهی تشکیل شد.بنده هم فیش پرداختی و هم شاهد داشتم.ولی در حین صحبتها گفتم اگه مقروض نیست قسم بخورد و قاضی قبول کرد و ایشان و قسم خورد.و نتونستم حقم را بگیرم.آیا راه دیگر وجود دارد که بتوانم حقم را بگیرم.با توجه به اینکه من شاهد دارم.آیا میتوان اعتراض کرد به حکمی که قطعی شده؟لطفا کمکم کنید.با تشکر فراوان._________

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر راه دیگری وجود ندارد
شما که شاهد و فیش داشتید نباید به سوگند متوسل می شدید.

سلام
متاسفانه خیر مگر بررسی ان و اعمال ماده ۴۷۷

با سلام
به دلیل مختومه شدن پرونده شما دیگر نمیتوانید دوباره همان عنوان دادخواستی بر علیه باجناق خود ارایه نمایید زیرا بر حسب امر مختومه ،دادخواست شما در محکمه رد خواهد شد
مگر اینکه نوع دادخواست خود را تغییر داده و یا ارزش خواسته را کم یا زیاد نمایید .

از آنجا که شما تقاضای اتیان سوگند را نموده اید ، با قسم خوانده ذمه وی بری شده و دیگر امکان اقدامی قانونی برای شما متصور نیست .

اگر حکم قطعیت یافته تنها راه آن تقاضای اعمال ماده ۴۷۷ می باشد. آن نیز در صورت وجود شرایطی. تماس بگیرین راهنمایی کنم