منو گرفتن بازداشتگاه بودم بعدش رفتم زندان با سند امدم؛ چه حکمی صادر میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۰ #09149636

بنده از خانوم قبلیم جدا شدم ۳ سالی میشه و پدر خانومم فوت کرده و خانه وراثتی میباشد برادر خانوم کوچیکم خانوم بند و مادرش رو از خانه بیرون کرده که رفتن جای خونه اجاره کردن و برادر خانومم در ان خانه زندگی میکرد تا بفروشد و سهم و ارث در بردارد. وقتی بنده رفتم پیش خانومم مادر خانومم به خانومم زنگ زد گفت برید خانه وراثتی مامورا ریختن اونجا برید نزارید ماهواررو ببرن ما رفتیم با خانومم دیدیم مامورا داخل خونه را دارن میچرخن. که مقدار ۲۰۰ لیتر مشروب عرق دست ساز گرفتن بعدش منو گرفتن بازداشتگاه بودم بعدش رفتم زندان با سند امدم ایا چی میشود

مشاوره حقوقی شرب خمر
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
با توجه به اینکه خانه مشترک بین وراث بوده باید تعلق مشروبات الکلی به شما ثابت گردد و صرف حضور شما در ان خانه این امر را ثابت نمی کند . در صورت اثبات این جرم ، مجازات ان حبس و جزای نقدی است .

صرف حضور در محل کشف مشروبات مثبت اینکه شما مجرم هستید نخواهد بود لاکن در صورت اثبات اینکه مشروبات متعلق به شما باشد محکوم خواهید شد

سلام. اگر شما اعترافی ننموده باشید و یا ادله ای مبنی بر انتساب مشروبات به شما یافت نشود در این صورت نمی توانند حکم به مجرمیت شما نمایند.

درود بر شما، صرف حضور شما در محل کشف مشروبات، سبب محکومیت شما نخواهد شد، بایستی انتساب این مشروبات به شما ثابت شود.

درود
با ثابت شود مشروب متعلق به شماست به صرف حضور شما نمی توانند شما را محکوم کنند.

اگر مشروب متعلق به شماباشد به جزای نقدی وحبس محکوم خواهید شد