اگر خوانده که استعلام پلاک به نام ایشان و بیمه نامه به نام پسر ایشان است صادر شده پس دعوی متوجه چه کسی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۳ #09141633

عرض خسته نباشید...

زمانی که در پرونده تصادف رانندگی خسارتی که راننده مقصر از محل گریخته و پلیس راهور با ترسیم کروکی و با استعلام پلاک متواری از شماره گذاری و پیدا کردن آدرس نام و حتی شماره بیمه نامه وی و دادخواست تایین خسارت و بقیه مطالبات و حضور نیافتن خوانده در دشورا حل اختلاف تا ۳ مرتبه غیبت و تامین دلیل میزان خسارت و تایین مبلغ مشخص خسارت..
و استعلام دوباره وسایل نقلیه توسط شماره گذاری انتظار داشتم که خسارت به خورو خود را بعداز حدودا یک سال دریافت کنم اما قرار رد دعوی صادر شدو دادنامه ای به بنده ابلاغ شد که «با عنایت به محتویات پرونده و اینکه دعوی مطروحه متوجه شخص خوانده نمیباشد بنابر بند چهار ماده۸۴ قانون آیین دادرسی... قرار رد دعوی صادر و اعلام میدارد»
جناب کارشناس محترم وقتی تمام مستندات بر علیه خوانده است و ایشان در دادگاه حاضر نشدند دلیل رد دعوی و ذکر دعوی مطروحه متوجه شخص خوانده نمیباشد به چه دلیل است اگر خوانده که استعلام پلاک به نام ایشان و بیمه نامه به نام پسر ایشان است صادر شده پس دعوی متوجه چه کسی است؟
آیا اینکه دعوی مطروحه متوجه ایشان نیست را قبل از هزینه های اخذ شده و یک سال دوندگی و ۳ بار دادن ابلاغیه و حاضر نشدن ایشان نباید مطرح میکردند؟
چرا دعوی مطروحه متوجه ایشان نیست وچرا در پایان رسیدگی انجام شده و بلافاصله دادنامه صادر شدو پرونده را مختومه کردند؟

از جنابعالی تشکر میکنم و عذرخواهی بابت زیادی عرایضم.....

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که راننده متواری و حال به هر دلایلی امکان پیگیری ان وجود نداشته باشد در این صورت خسارات وارده از صندوق تامین خسارات ( دولت ) پرداخت میشود