شرایط طلاق باین و رجعی چیست؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۷۸ #09099008

سلام خدمت اساتید محترم

تفاوت طلاق باین و رجعی چیست؟ هرکدام از اینها چه شرایطی باید داشته باشند؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در طلاق رجعی در مدت عده حق رجوع وجود دارد اما در طلاق بائن حق رجوع متصور نیست

سلام و درود طلاق بائن یعنی غیرقابل برگشت و رجعی یعنی در مدت عده قابل برگشت است.

درود بر شما.در طلاق رجعی زوج در مدت عده میتواند به زوجه رجوع کند ولی در طلاق باین حق رجوع ساقط می‌شود

در طلاق باین امکان رجوع وجود ندارد
در طلاق رجعی در مدت عده زوج می تواند به زوجه رجوع کند

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیددر طلاق رجعی در زمان عده می توان زوج رجوع کنداما در طلاق بائن رجوع امکان ندارد.

در طلاق بائن بین مرد و زن مفارقت ایحاد میشود و رجوع ممکن نیست ولی در طلاق رجعی مرد میتواند در زمان عده رجوع نماید طلاق بائن ذر قانون معین شده است

باسلام
در طلاق بائن برای زوج حق رجوع نیست ودرطلاق رجعی حق رجوع است