خودروی خود را فروختم ولی فک پلاک نشده است چه طور می توانم از شخصی که الان خودرو نزد وی است مطالبه خسارت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۳۵ #09015074

سلام چند سال پیش ماشینم را فروختم بدون قولنامه. هیچ جا رو هم امضا نکردم. ماشین چند بار دست به دست شده. شخصی که الان ماشین دستشه اومد گفت بیا ماشین رو بزن به نامم گفتم نمیتونم چون من به تو نفروختم و برام مشکل پیش میاد. رفتم دادخواست توقیف ماشین و فک پلاک رو دادم و داخل دادخواست مطالبه ۵۰۰ تومن خسارت و هزینه دادرسی شدم. چند روز دیگه جلسه شورا تشکیل میشه. چیکار کنم که تا خسارت هامو ندادن ماشین رو از توی پارکینگ در نیارند ؟ و این که من چون شخصی که الان ماشین دستشه رو نمیشناختم دادخواست رو به اسم کسی نوشتم که خودم ماشین رو بهش فروختم ولی الان میخوام خسارت هامو از کسی که ماشین دستشه بگیرم. و این که برای فک پلاک لازمه که بهش وکالت نامه بدم که بره کارای قانونیش رو انجام بدهد ؟ ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بایستی پس از دریافت خسارات بیعنامه و وکالت با شخصی که ماشین را از وی خریده اید تنظیم کنید و خودشان با وکالت مراحل را انجام میدهند .

سلام

شما می توانید خسارات خود را ضمن دادخواست مطالبه کنید و چون مالک هستید و سند متعلق به شماست بدون اجازه شما نمی توانند خودرو را از پارکینگ خارج کنند.

سلام- شما باید وکالت بدهید به فردی که ماشین را به او فروختید. شخصی که خودرو را از شما خریده با قبول وکالت ایشان دیگر نیازی نیست مراحل قانونی توسط شما طی گردد/.