ممنوع الخدمات شدن به چه معنی می باشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۱,۴۲۶ #08730421

باسلام. معنی ممنوع الخدمات شدن شناسنامه یعنی چه. باتشکر

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میبایست منشا ممنوعیت که بابت چه چیز است مشخص باشد

سلام شناسامه شما مشکلی دارد لذا شما به اداره ثبت واحوال مراجعه وموصوع خود راپیگیری وعلت ممنون الخدمات شناسنامه را جویا شوید موفق باشید

با سلام

ممنوع الخدماتی ثبت احوال و شناسنامه میتواند دلایل خاصی داشته باشد «هرگاه هویت و تابعیت افراد مورد تردید واقع گردد و مدارک لازم جهت اثبات آن ارائه نشود، مراتب برای اثبات هویت به مراجع انتظامی و برای اثبات تابعیت به شورای تامین شهرستان ارجاع و در صورت تایید طبق مقررات اقدام خواهد شد.»

سلام
برای ارائه بعضی از خدمات نیاز به ارائه و یا تایید مشخصات شناسنامه در اداره ثبت احوال است بنابراین چنانچه شناسنامه مشکلی داشته باشد مثلا جعلی باشد یا بر اساس مدارک موهوم صادر شده باشد اداره ثبت احوال می تواند ارائه خدمات به این شناسنامه را ممنوع نماید مثلا صاحب آن امکان نقل و انتقال رسمی در دفتر اسناد رسمی را ندارند و چنانچه دفترخانه اسناد رسمی بخواهند سندی را انتقال دهند اداره ثبت احوال به ایشان پاسخ هویتی نخواهند داد و همچنین است افتتاح حساب در بانک

منشاء این ممنوعیت مهم است، باید به اداره ثبت احوال بابت این موضوع مراجعه و با رییس اداره ثبت احوال محل در این مورد مشورت نمایید.

با سلام
علت ممنوع الخدمات شدن متفاوته .گاهی به خاطر سربازی ویا مشکلات پدر فرزند رو از ارائه خدماتی مثل گرفتن کارت سوخت و ...محروم میکنند و یا تصمیم دادگاه و.....