در مورد حکم رد مال، امکان درنظر گرفتن خسارت تاخیرتادیه هست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲,۷۸۳ #08723409

سلام. دوسال پیش کلاهبردار یک بار رب گوجه فرنگی ازم برد و چند ماه پیش حکمشو گرفتم (۳ سال زندان و رد مال) ولی خسارت تاخیرتادیه در حکمش منظور نشد. پرونده رفت اجرای احکام طرف الان در زندان هست و قصد برگشت مال ندارد.
باتوجه به اینکه دوسال از بردن مال گذشته و اینکه ارزش اون بار زیاد تغییر نداشته ولی ارزش پول کم شده ایا امکان دریافت خسارت تاخیر تادیه هست؟ راهکارش چی هست؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید تااولین جلسه رسیدگی دادخواست ضرروزیان تقدیم دادگاه کیفری میکردین

دادخواست تاخیر تادیه از طریق دفتر خدمات الکترونیک تنظیم کنید پذیرش یا عدم پذیرش ان بسته به نظر قاضی است.

با سلام میتوانید دادخواست جداگانه در خصوص خسارت مذکور را باتوجه به رای کیفری مطرح کنید که در دادگاه حقوقی رسیدگی انجام می شود.

با سلام با توجه به قطعیت رای کیفری ، می توانید خسارت تاخیر تادیه را بصورت جداگانه مطالبه نمایید .

سلام.
دادخواست مطالبه ی خسارت تاخیر تادیه رو از زمان شکایت کیفری مطرح کنید رسیدگی و صدور حکم به نظر دادگاه بستگی داره

درود
اولا مرجع کیفری حکم به خسارت تاخیر تادیه نمی دهد ثانیا طلب شما وجه نقد نبوده که خسارت تاخیر تادیه به آن تعلق بگیرد.

با سلام
به دفتر الکترونیک خدمات قضایی مراجعه نمایید و دادخواست خسارت تاخیر در انجام تعهد مطرح نمایید.