آیا امکان مطالبه اجرت المثل بعد از فوت همسر، وجود دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸,۹۳۶ #08515251

سلام
مادرم در زندگی خیلی زحمت کشید و همه چی به اسم پدرم بود، پدرم پانزده سال پیش فوت کرد سپس پدر و مادرش ارث گرفتند، مادرم که نمی‌تواند چیزی اثبات کند و دستش به جایی نمی‌رسد به همین دلیل برای رسیدن به حداقل حق خود قصد شکایت اجرت المثل دارد.
با این اوصاف آیا می تواند مثل بقیه خانم‌ها تقاضای اجرت المثل کند؟

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می تواند بگیرد وبرای اینکار می بایست علیه ورثه دادخواست بدهند

اجرت المثل وایام مافیه جزو حقوقی است که با طلاق به زن تعلق میگیرد نه با فوت شوهر

به اعتقادبنده ، به لحاظ فوت پدر مطالبه اجرت المثل منتفی است .

سلام همسر متوفی ۱/۸ از اموال متوفی را در صورت داشتن فرزند به ارث می برد و در خصوص مطالبه اجرت المثل زندگی مشترک و اثبات عدم قصد تبرع در دادگاه می تواند اجرت المثل را از ورثه دریافت کند.

سلام بله حق مطالبه آن را دارد .

بله ایشان میتواند تقاضای اجرت المثل نماید ولیکن برای اثبات آن بایستی دلایل و مدارک ارائه نماید و ایشان هم از ارث سهم دارد

سلام
اجرت المثل ایام زندگی مشترک با توجه به فاکتورهایی مانند قصد تبرع یا عدم قصد تبرع در انجام امور خانه و نگهداری فرزندان با جلب نظر کارشناس میسر است