نحوه گرفتن کپی برابر اصل سند مالکیت از برادر ناتنی چطور است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۴۸ #08262573

با سلام و عرض احترام یک ملکی از پدر بعنوان ارث باقی مانده است . سند مالکیت ملک در اختیار برادر ناتنی است . یک برادر تنی از یک گروه و یک برادر ناتنی از گروه دیگر ، از برادران و خواهران خود وکالت تام میخواهند بگیرند که دنبال مسائل حقوقی و تخلیه ملک بروند . خواهران و برادران اعتمادی به برادران خود ندارند و پیش چند تن از وکلای محترم حقوقی رفته اند و متن وکالت کاری را که دو برادر تنظیم کرده اند نشان وکیل داده اند وکیل گفته با چنین متنی ، وکالت کاری ندهید و هیچ جا امضا نکنید زیرا با این متن قطعا سرتان کلاه خواهد رفت . با توجه به مورد فوق هر یک از وراث به نسبت سهمشان میخواهند مستقلا دنبال مسائل حقوقی بروند . برادر ناتنی کپی برابر اصل سند را به وراث نمی دهد که اقدام نمایند . چگونه می توان از این برادر ناتنی کپی برابر اصل سند را اخذ نمود . آیا نسخ دیگری از سند در جای دیگری وجود دارد که بتوان کپی برابر اصل تهیه نمود . سند قدیمی و کهنه است و مربوط به ۶۵ سال پیش است و اطلاعات ملک از قبیل شماره پلاک اصلی و فرعی ، حوزه ثبتی ، مساحت ملک ، آدرس ملک و نوع ملک که طلق هست در اختیار سایر وراث هست فقط کپی برابر اصل در اختیار وراث نیست.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق اداره ثبت محل اقدام نمایید

سلام
نیازی به در دست داشتن اصل و یا کپی سند نیست پس از تقدیم دادخواست تقسیم ترکه با درج مشخصات سند دادگاه از اداره ثبت اسناد مربوطه استعلام مینماید اما توصیه میکنم با رزرو وقت مشاوره تلفنی تماس بگیرید که پس از بررسی موضوع بهترین راهکار به شما ارائه گردذ

به ثبت املاک محل مراجعه فرمایید.

با سلام، گواهی انحصار وراثت دریافت کنید و بعد دادخواست تقسیم ترکه بدهید

سلام و وقت بخیر.
پس از اخذ گواهی حصور وراثت که با درخواست یک نفر از وراث هم کفایت میکند، دادخواست تحریر و مهروموم ترکه را بنمایید تا اموال استعلام و مشخص شوند و پس از آن دادخواست تقسیم ترکه را تقدیم دادگاه کنید.با این حالت مشکلی وجود نخواهد داشت.
موفق باشید

سلام در صورتی که دادخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید استعلامات لازم در اینخصوص صورت میگیرد در غیراینصورت از طریق اداره ثبت اسناد تقاضای صدور سند المثنی بدهید

باسلام
از طریق اداره ثبت پیگیری کنید