برای ثبت ازدواج در ایران با یک زن خارجی چه کار باید کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۵۵ #08063056

در صورتیکه یک مرد ایرانی بخواهد با یک زن خارجی در کشور ایران ازدواج کند ، چه مدارکی نیاز هست و کدام اداره یا سازمان ، مسول ثبت چنین ازدواجی در کشور ایران هست ؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جهت پیگیری به وزارت امور خارجه مراجعه نمایید

با احترام از طریق وزارت امور خارجه پیگیری نمایید.

وقت بخیر از طریق وزارت امور خارجه پیگیری نمایید

درود
از طریق وزارت امور خارجه پیگیری نمایید

وزارت کشور و اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی در صورت تقاضای ثبت ازدواج از سوی مرد تبعه ایران با زن تبعه خارجه دارای کارت هویت ویژه اتباع خارجی، مجوز ثبت ازدواج صادر می نماید

از طریق وزارت امور خارجه پیگیری نمایید

باید از طریق وزارت امور خارجه اقدام به اخذ گواهی تشرف زوجه به دین اسلام (درصورتی که زوجه غیر مسلمان باشد) کنید و سپس سایر مراحل در همانجا طی نمایید.