همون ۳ تومن سفته رو باید پرداخت کنم یا بیشتر؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۸۴ #07772965

سال ۹۵ بابت ضمانت یخچال فروشگاهی ۳ میلیون سفته دادم الان واسم اظهار نامه اومده از طرف شرکت مطالبه مال امانی. الان همون ۳ تومن سفته رو باید پرداخت کنم یا بیشتر؟ سفته ها رو هم گم کردم هیچی دستم ندارم؟؟؟

مشاوره حقوقی سفته
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مبلغ سفته و خسارت تاخیر تادیه آن قابل مطالبه است

درود بر شما، مبلغ سفته و خسارت تاخیر تادیه قابل مطالبه خواهد بود

با استرداد مال امانی تقاضای استرداد سفته ها را مطرح نمایید اگر استنکاف کردند میبایست طرح دعوا شود

سلام.یخچال را باید مسترد نموده درقبال سفته های خودرا که بابت ضمانت داده اید دریافت نمایید.....

درود همان مبلغ با خسارت تاخیر لحاظ خواهد شد.

باسلام باید وجه سفته بعلاوه خسارت تاخیرتادیه باید پرداخت شود

سلام
مطلع باشید مبلغ اعلامی به همراه خسارت تاخیر را باید بپردازید