چگونه از بنگاهدار شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۳ #07680258

با سلام بنده ۳ماه پیش خانه ای را از مشاور املاکی به قیمت ۱۰ میلیون پیش و ماهی ۱۰۰ اجاره کرده ام اما بعد از یک ماه متوجه شدم که مشاور املاک به صاحب خانه قراردادی به قیمت ۲ میلیون و ماهی ۳۰۰ امضا کرده است اما هیچ کدام از قرار دادها را به طرفین نداده است و هم اکنون مشاور املاکی به علت یک پرونده دیگر در زندان می باشد آیا راهی و بنده خواهان تخلیه منزل هستم لطفا مرا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید علیه بنگاه دار اقدام به طرح شکایت نمایید و در خصوص تخلیه ملک نیز بهتر است با موجر مذاکره نمایید

شما میتوانید بعنوان کلاهبرداری و خیانت درامانت از ایشان شکایت نمایید و چون در زندان می باشد این جرم هم به سوابق ایشان اضافه میگردد و تا تکلیف شکایت شما مشخص نگردد از زندان آزاد نخواهد شد و در اصطلاح میگویند ۲قراره میشود و جهت دریافت پول خود به همراه شکایت تقاضای تامین خواسته مطرح نمایید تا از اموال او توقیف گردد