وضعیت عقد ما چگونه بوده و آیا امکان فسخ این عقد وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۹ #07485031

با سلام
اینجانب اخیرا با خانمی عقد نموده و بعد از عقد فهمیدم که ایشان قبل از من ازدواج نموده و جدا شده اند و شناسنامه خود را هم تغییر داده است آنهم با کتمان این موضوع از بنده حال با توجه به اهمیت این موضوع برای من ( بگونه ای که در صورت اطلاع ازین موضوع هرگز با ایشان ازدواج نمیکردم )
میخواستم بدانم وضعیت عقد ما چگونه بوده؟
و آیا امکان فسخ این عقد وجود دارد؟
ضمنا من با ایشان رابطه زناشویی هم نداشته ام.
با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید باا ثبات مراتب و تدلیس در نکاح مبادرت به تقاضای فسخ نگاح نمایید و با توجه به عدم رابطه ایشان مستحق مهریه نیز نخواهند بود

سلام
بله تدلیس در نکاح یکی از مواردی می باشد که باعث ابطال آن خواهد شد
در صورتی که شما اطلاعی از این موضوع نداشته اید می توانید اقدام به فسخ عقد نکاح نمایید و پرداخت هیچ حق مالی نیز بر شما بار نخواهد شد

سلام، اگر بتونید اثبات کنید که جاهل بودید نسبت به این موضوع میتوانید از روش طرح موضوع تدلیس و فریب در ازدواج بدون پرداخت مهریه اقدام به فسخ نکاح کنید