آیا اینگونه دادخواست نباید خارج از نوبت رسیدگی شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۹ #07397950

با درود.چند سئوال در مورد مزاحمت ملکی داشتم،
دادگاه پس از شش ماه با تشریفات دادرسی به نفع بنده رای صادر کرد.
دوما آیا بمحض صدور حکم مزاحمت ملکی مطابق ماده ۱۷۵ قابل اجرا نیست؟
برای قاضی تقاضای اجرا کردم قاضی نوشت اقدام قانونی شود.ولی دفتر از اجرا خودداری کرد. چندین بار پیش قاضی رفتم باز دفتر شعبه مانع جدا شد و گفت ممکنه تجدید نظر کنه.من ماده ۱۷۵ یاد آور شدم.
سوم.پس از اعتراض بر حکم توسط خوانده.یک روز بعد به وی ابلاغ شد در سامانه ثنا.ولی برای من ابلاغی نشد.تا خودم به دفتر رفتم اعتراض کردم.هیچ پاسخی ندادند.بمحض رسیدن به خانه وقتی سامانه ثنا وارد شدم ابلاغ لایحه برای من پس از ده روز از ابلاغ خوانده بمن ابلاغ شد .آیا این روند معمولی هست؟
احتمال رابطه بازی تا دیرتر به تجدید نظر پرونده رو بفرستند و برخی از آثار نشت آب از ملک بنده از بین برود. با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . طبق قانون دعاوی مزاحمت و ممانعت و تصرف عدوانی، بایستی خارج از نوبت باشد و به محض صدور رای بایستی اجرا بشود و نیازی به قطعی شدن رای نیست. البته با توجه به زیاد شدن پرونده اکثرا خارج از نوبت بررسی میشود. ولی در ارتباط با اجرای حکم بروید پیش رییس کل و مراتب را گزارش دهید تا ایشان دستوری درخور صادر کنند.. همچنین شکایت انتظامی به خاطر تخلف قاضی اجرای احکام را مطرح کنید، زیرا کاملا برخلاف قانون رفتار کرده اند