برای شکایت آیا پیمانکار راه فرار دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۴ #07239878

با عرض سلام و خسته نباشید
ما حدود ۴۰ نفری توی یه شرکت پیمانکاری کار میکردیم الان متوجه شدیم که شرکت اصلی این امتیاز رو از پیمانکار سلب کرده رئیس پیمانکار هم الان دو ماه حقوق مارو با بقیه مزایا ما که عیدی سنوات میشه نداده یجورایی این پیمانکاری دیگه منحل شدس میخواستم ببینم برای شکایت آیا پیمانکار راه فرار داره با توجه له اینکه دیگه شرکتی نداره و اینکه آیا ما با توجه به اینکه شرکت اصلی به پیمانکار بدهکاره حق قانونی داریم مطالباتمون رو از همون شرکت اصلی دریافت کنیم یا نه؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدید

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت خود را در اداره کار مطرح نموده و حکم دریافت نمایید . ضمنا موضوع را به صورت دسته جمعی مکتوب نموده و پس از امضاء تحویل مدیریت شرکت اصلی بدهید تا از پرداخت هرگونه وجه به پیمانکار تا زمان تسویه با کارگران ممانعت به عمل آید .

با سلام‌
جهت دریافت حق و حقوق خود به پیمانکار مراجعه کنید زیرا در قراردادها فی مابین کارفرما و پیمانکار ، تمامی مسئولیتها بر عهده پیمانکار میباشد.
موفق باشید