آیا دستخطی که بهم داده برای دادگاه قابل استناد هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۸ #07203853

سلام
دو ساله ازدواج کردم هیچ رابطه ای نداشتم همسرم به واژینیسموس مبتلاست اما وقتی که تحت درمان این بیماری بود پرده بکارتش را از دست داد. توسط شیئی این اتفاق افتاد زیر نظر چند تا دکتر تحت درمان بود اما متاسفانه بدتر شد که بهتر نشد. الان هم بارداره یه دست خط هم بهم داده که اگه بیماریش درمان نشه ادعایی نسبت به مهریه و نفقه نداره.
آیا ادله ی من برای طلاق بدون مهر کافیه؟
آیا دستخطی که بهم داده برا دادگاه قابله استناده؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تا زمانیکه عدم درمان زوجه به اثبات نرسد، شما موظف به پرداخت مهریه ایشان هستید.
اما در صورتیکه به استناد نظریه پزشک معتبر، عدم درمان ایشان محرز شود، باوجود دستنوشته ی موجود، شما میتوانید مهریه را نپردازید.

خیر می‌تواند همه حق و حقوق خودش رو بگیره