شکایت بابت مغایرت کالا چگونه است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۶۹ #07059829

با سلام حدود ۲ ماه پیش من پنجره دو جداره خریداری کردم از یک شرکت تولید درب و پنجره ۲ جداره که دیروز فرستادن سر ساختمان و متوجه شدم یکی از پنجره ها که اندازه زدن ۱۵ سانتی متر کوتاه تر است وقتی به شرکت گفتن گفتن نصاب اشتباه اندازه گرفته که درست میکنن امروز نصاب اومده میخواد با پروفیل فاصله پرکنن و رنگ سفید بزنن که دیده نشه که من زنگ زدم شرکت و گفتن اون مدل قبول کنم که گفتم اشتباه از طرف شما بوده گناه من چیه و اینکه من از انجایی که دوست دارم زیر دین کسی نباشم چک تسویه دادم برای ۱۵ روز دیگه است الان میخواستم بدونم چکار کنم آیا چک پور نکنم میتوانم در دادگاه با عکس هایی که از پنجره گرفتم بگم دلیلش این بوده یا نمیتوانم بعد شکایت کردن از این شرکت به چه صورت است باید کجا برم ایا برم دم شرکت ۱۱۰ بخوام یا باید کار دیگه ای انجام دهم ممنون میشم کمکم کنین

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قرارداد دارید بهتر است بررسی گردد اما وقتی مقدار شرط شده است و وشرط مقدار شده در واقع این تخلف از انجام شرط است و میتوانید فسخ کنید یااینکه الزام به انجام شرط را از دادگاه بخواهید پس دو راه وجود دارد

سلام چک را پاس کنید ولی از شرکت به دلیل مغایرت کالا مطالبه خسارت نمایید.

بنام خدا،الزام به ایفای تعهد را از شرکت بخواهید.

درود
چک باید پاس شود در خصوص ایراد شیشه دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی مطرح کنید.

اگر قرارداد دارید بهتر است بررسی گردد اما وقتی مقدار شرط شده است و وقف دفتر مشخص شده در واقع این تخلف از انجام شرط است و میتوانید فسخ کنید یااینکه الزام به انجام شرط را از دادگاه بخواهید دو راه وجود دارد

با سلام
اظهارنامه یی مبنی بر الزام انجام تعهد و در صورت عدم انجام فسخ قرارداد را ارائه دهید.

با درود میتوانید تقاضای تامین دلیل نمایید و خسارت مطالبه کنید، همچین میتوانید الزام به ایفای تعهد قراردادی را بخواهید