چقدر طول میکشه با این مدارک و اسنادی که دارم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۷۰ #07021290

سلام خسته نباشید من از کسی یه ماشین خریدم تسویه کردم برگه تسویه ام گرفتم ایشون یه وکالت تعویض پلاک ۳۰ روزه دادن و چون ماشین مشکل دوتیکه بودن داشت تعویض پلاک نشد و وکالت نامه باطل شد شکایت مطالبه ارش کردم و الان هرچقدر میگم این اقا وکالت نمیده برای تعویض پلاک چیکار باید بکنم چه شکایتی کنم چقدر طول میکشه با این مدارک و اسنادی که دارم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در قرارداد شما مشکل دوتیکه بودن قید نشده و شما مغبون واقع شده اید می توانید با طرح شکایت به استناد قراردادی که دارید خواهان خسارت شوید.
اما اگر در جریان موضوع بوده اید و با همان شرایط ماشین را خریدار نموده اید دادخواست فک پلاک به نام خریدار به استناد قرارداد فی مابین شوید.

میتوانید برای الزام ب فک و تعویض پلاک طرح دعوا نمایید
مدت زمان دادرسی و صدور رای را نمی‌توان پیش بینی نمود حداقل ۲ ماه

باسلام زمان قابل پیش بینی نیست
بله میتوانید الزام به فک پلاک وتعویض نماید

می بایست دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک طرح نمایید، لیکن مدت زمان قابل پیش بینی نیست

زمان آن را نمیتوان پیش بینی نمود.

دادخو است الزام به فک و تعویض پلاک از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید . زمان قابل پیش بینی نمی باشد

سلام.
بایستی دادخواست الزام فروشنده به تنظیم سند رسمی به نام خودتان، فک پلاک، تعویض پلاک به نام خودتان را بدهید.