شکایت و صدور حکم بازگشت به کار با توجه به اینکه قراردادم تموم شده به چه صورت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۱ #06942245

با سلام،
بنده به مدت یازده سال کارمند یک شرکت بودم و قراردادم یکسال به یکسال تنظیم و تمدید میشد، حالا به بهانه های واهی با من قطع همکاری شده و قراردادم تمدید نشد و عنوان شد به همکاری با بنده نیازی ندارند، امکان شکایت و صدور حکم بازگشت به کار با توجه به اینکه قراردادم تموم شده به چه صورت و از چه راهی امکان پذیر میباشد؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اتمام قرارداد بازگشت به کار ممکن نیست

"با سلام"
با توجه به اتمام قرارداد صلاح با کارفرما میباشد

امکان بازگشت به کار نیست منتهی اگر حق سنوات شما را نداده اند حتما اقدام کنید. براساس رای دیوان در ۱۸ آذر ۹۸ سنوات باید براساس آخرین سال محاسبه و پرداخت شود و اگر سالهای قبل پرداخت شده، به عنوان علی الحساب محسوب و باید بر اساس آخرین قرارداد تمام سالها محاسبه و پرداخت شود

صرفا میتوانید درخواست بیمه بیکاری دهید

با سلام، نظر به اتمام قرارداد کار و با توجه به بند دال از ماده ۲۱ از قانون کار، امکان الزام کارفرما به بازگشت بکار وجود ندارد ....