فقط مادر پدر میتدانند اقدام کنند یا اینکه اقدام درجه مثل خواهر یا برادر دختر فوت شده هم میتوانند اقدامی کنند؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۲۷۲ #06789402

سلام
یکی از بستگان دخترشان فوت شده است
که داری یک فرزند پسر بودن
و اینکه دارای منزل ، ماشین ، سهام ، ۲دونگ از یک مغازه در حال ساخت بودند که کویا قبل فوت منزل را به اسم شوهر میکند
الان شوهر این خانم که فوت کردند مالی رو به پسر نمیدهد حتی فزرندرا تهدید به محروم از ارث کرده
* آیا مادر و پدر دختر فوت شده میتوانند مهریه یا طلب مال دیکری از شوهر دخترشان داشته باشند ؟
* چطور میتونن چیزی را قانونی از شوهر دختر بگیرند ؟
* مهریه دختر ۱۱۴سکه بوده ؟

مادر پدر دختر هیچ چیزی از شوهر نگرفته اند ولی الان میخواهد بگیرند
آیا چیزی تعلق میگیرد ؟

مشاوره حقوقی ارث
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
همه وراث میتوانند مطالبه کنند

سلام هر کدام یک از وراث ایشان می توانند مطالبه نمایند

سلام
هر یک از وراث ایشان می توانند مطالبه نمایند

کلیه وراث از جمله پدر و مادر می توانند مطالبه کنند.

مطالبه مهریه برای پدر و مادر امکان دارد

سلام
وراث متوفی یعنی پدر ، مادر و پسر خانم فوت شده اول می توانند از بابت مهریه مطالبه طلب کنند از شوهر و از بابت سهم الارث شوهر از همسرش می توانند این مقدار را توقیف کنند، سپس اگر مالی ماند هر کس سهم خودش را خواهد برد.

با سلام
پدر و مادر می توانند مهریه را مطالبه کنند