حکم ورود به منزل چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۷ #06675683

با سلام خدمت اساتید سوالی داشتم از حضورتون بابت حکم جلب مهریه . ورود به منزل : من از وقتی که بر به مشکل خوردم با همسرم خونه اجاره رو پس دادم و به شهر دیگه ای نقل مکان کردم . خانواده دختر واسه گرفتن مهریه میرن خانه پدریم با اینکه از در و همسایه پرسیدن گفتن که من رفتم وای باز حکم میگیرن میرن درب خونه پدریم چند روز پیش حکم جلب ورود به منزل گرفته بودن برادرم پرسید کیه بد که خودشو معرفی کرد درب منزل رو باز نکرد میخواستم بدونم چه پیش خواهد آمد. و چیکار میشه کرد تا نتوانن مزاحمت واسه خانواده پدریم ایجاد نکنن پدرم مشکل قلبی داره چند پیش به خاطره حمله قلبی ۵ ماه تو بیمارستان بود ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با دو تا زمانی که حقوق مالی زوجه تعیین‌تکلیف نشود امکان جلب شما متصور است

باسلام
آقای عزیز...مهریه عندالمطالبه است...باید آن را پرداخت کنید. و یا اعسار بدهید و آن را تقسیط کنید.در غیر اینصورت قانون دست بردار نیست.و شما را جلب خواهد کرد.غیر آنکه بصورت توافقی از همسرتان جدا بشید.

تا وقتی مهریه پرداخت نشود یا درخواست اعسار برای تقسیط آن نکنید میتوانند با حکم جلب برای دستگیری شما اقدام کنند.

می توانید تقاضای اعسار دهید تا مهریه تقسیط شود، یا اگر اقساط معوقه دارد می بایست پرداخت نمایید تا جلب ملغی شود

سلام دادخواست اعسار ثبت کنید و مهریه رو تقسیطی کنید

با درود چنان‌چه محکوم علیه توان مالی ندارد می‌تواند اعسار دهد

سلام وقت بخیر برای تعیین تکلیف نسبت به پرداخت مهریه اقدام نمایید