آیا برای هر اتهام نیز جداگانه باید شکایت تنظیم کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۰۲ #06229318

با سلام و تشکر فراوان
طرف بر علیه بنده به اتهامات معاونت در سرقت و خیانت در امانت هم در شورای حل اختلاف و هم در دادگاه عمومی شکایت تنظیم کرده است. پرونده دادگاه با رای صادره ( قرار موقوفی تعقیب ) و با چهار اعتراض طرف دوبار در دادگاه عمومی شهرستان و دو بار هم در شعبات ۴ و ۱۰ تجدید نظر استان رای صادره تایید شد. پرونده شورای حل اختلاف همین رای صادر گردید ولی طرف اعتراض نکرد. آیا بنده اکنون میتوانم بر علیه طرف با عنوان ادعای آبرو و حیثیت شکایت کنم؟ آیا برای هر پرونده جداگانه باید شکایت تنظیم کنم؟ اگر شکایت کنم رسیدگی میشود؟ اگر هم رسیدگی شود چه حکمی صادر خواهد شد؟ لازم به ذکر است که طرف به دلیل بدهی چند میلیاردی به افراد متعدد در زندان می باشد. اگر راهنمایی بفرمایید سپاسگذارم . موفق باشید

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنانچه متهم یک نفر می باشد شکواییه واحد کفایت می نماید.

یک شکایت کفایت برای تمامی دعوی کفایت میکند.

برای شکایت اعاده حیثیت در موارد مختلف علیه یک نفر یک شکایت کافیست.

با درود اگر متهم یا مشتکی عنه یک نفر است یک شکوائیه کافی است.

درود بر شما، عنایت داشته باشید که در این مورد ذکر کردن عناوین در یک شکوائیه کفایت خواهد کرد.

هر شکایتی دلیل بر تحقق افترا نبوده و باید سونیت محرز باشد تا بتوان شکایت و اعاده حیثیت کرد و در نهایت جزای نقدی در نظر گرفته می‌شود ...در کل در یک شکوائیه می‌توان علیه یک نفر چند اتهام را مطرح نمود و مشکلی از این بابت وجود ندارد

اگر مشتکی عنه یک نفر است در شکوائیه می توانید عناوین متعدد مطرح نمایید