ایا برا عقب نشینی شکایت کنه باید ۱۰۰۰ متر بدهیم؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۲۹۱ #06222264

با سلام بنده زمین کشاورزی به مساحت ۵۰۰۰ متر فروختم و ثمن دریافت کردم و مهندس نقشه زمین کشید و تحویل خریدار دادیم الان که خریدار رفته سند زمین بگیره وزارت راه گفته ۱۰۰۰ متر عقب نشینی داره و تا عقب نشینی نکنید سند نمیده الان خریدار گفته باید به جبران اون زمین ۱۰۰۰ متر دیگه به من زمین بدید تو قلنامه هم هیچی ذکر نکردیم گفتیم ۵۰۰۰ هزار متر موجوده و تحویل خریدار شد و خریدار میگه من نمیدونستم عقب نشینی داره ولی ما شفاهی گفتیم کاره به عقب نشینی اینا نداریم قبول کرد الان میگه من خبر ندارم ایا برا عقب نشینی شکایت کنه باید ۱۰۰۰ متر بدهیم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پرونده شما نیاز به بررسی دارد ولی بهتر این است که توافق نمایید.

در این مورد به توافق برسید.

سلام.در این خصوص به توافق برسید...

سلام
در صورت امکان اقدام به توافق نمایید.

سلام وقت بخیر
مناسب تر است که تراضی نمایید لیکن اظهار نظر دقیق در این خصوص نیاز به بررسی توضیحات دارد.

با درود اظهار نظر نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد از مشاوره تلفنی یا انلاین استفاده کنید

باسلام بهتر است در این خصوص به توافق برسید.