با قولنامه ادعای مالکیت ملک دارند، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۶ #06133618

در جواب وکلای عزیز که جولب سوال قلی را دادن
باید بگم که بله من سند ملک و گواهی حصر وراثت را دارم و البته این هم بگم که سند های من متعلق به سال ۱۳۲۴ و ۱۳۵۲ هستن یعنی مال قبل از انقلاب هست ولی هیچ انتقلی تا حالا صورت نگرفت.
و این کسایی که ادعای مالکیت دارن قول نامه دارن ولی تا جایی که من میدونم مادرم نیازی به فروش ملک نداشت و یادمه که گفت بود تا زمانی که من زنده هستم بذارید این ها بدون اجاره بشینن الان ۱۰ سال از فوت مادر میگذره و همچنان ساکنن و ادعای مالکیت دارن

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید دعوایی مبنی بر خلع ید را به طرفیت ایشان مطرح نمایید.

اگر قولنامه های متصرفین، اعتباری ندارد و یا اصلا وجود ندارد ، شما می توانید به استناد سند مالکیت ، دعوای خلع ید را مطرح نمایید. و متصرفین را از ملک خلع ید نمایید.