یک پیامک اومده که پرونده شما به شعبه دادیاری ارجاع شده در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۸,۲۰۸ #05881943

۲۰ روز قبل یک پیامک اومد برام که پرونده شما به شعبه ۲ بازپرسی گناوه ارجاع شد درصورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد. از یکی از دوستان پیگیری کردم که ماجرا چیست به من گفتن که یک فردی از دست سه نفر دیگه ( که یکیش منم ) به جرم کلاهبرداری اینترنتی شکایت کرده. حالا امروز یک پیامک دیگه اومده که پرونده شما به شعبه دادیاری ارومیه ارجاع شده در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد.
میخواستم ببینم ماجرا چیه؟ و ایا باید حضوری پیگیری کنم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع را حضوری پیگیری نمایید.

با سلام
این پیامک به منظور کنترل مراجعات و کاهش ابتلا به ویروس کرونا صادر شده است.مضاف به اینکه از طریق مراجعه به کاربری خود در سامانه ثنا میتوانید ابلاغیه خود را مشاهده نمایید.

با سلام بهترین کار برای شما ثبت نام در سامانه ثنا وپیگیری از طریق آن ویا اگر خیلی فکرتان مشغول شده به شعبه مربوطه مراجعه فرمایید.

بهتر است در سامانه ثنا ثبت نام کنید تا ابلاغیه ها را دریافت کنید و همچنین میتوانید از طریق سامانه عدل ایران از موضوع آگاه شوید

بااحترام
احتمالا اشخاصی از شما شکایت نموده اند و اگر واقعا فکر می کنید که مقصر هستید با خود وثیقه ببرید

با درود اصولا به شما ابلاغ خواهد شد جهت اطلاع از جزئیات پرونده میتوانید حضورا پیگیری کنید.

درود
پرونده شکایت است اگر نیاز به حضور باشد به شما ابلاغیه ارسال می کنند اما برای آگاهی از پرونده می توانید مراجعه کنید.