حذف نام همسر از شناسنامه چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۴۱ #05813854

سلام وقتتون بخیر
ببخشید میخواستم بدونم من که فقد یک بار اونم وقتی حین رابطه ناخواسته پزشک زنان تشخیص داد که پرده ی بکارتم اسیب دیده در حکم باکره محسوب میشم یا خیر؟ الان به مشکل خوردیم و میخوایم جدا شیم اما نمیدونم اسم ایشون حذف میشه یا خیر؟

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود. اینکه آسیب دیده یا از بین رفته امری تخصصی است که تشخیص آن با پزشکی قانونی است. رویه اغلب دادگاه ها این است که علیرغم اقرار زوجین به عدم رابطه جنسی، باز هم زوجه مدعی بکارت را به پزشکی قانونی می فرستند و در صورت گواهی پزشکی قانونی مبنی بر باکره بودن، حذف نام همسر از شناسنامه امکان دارد.

با سلام در صورت ازاله بکارت نام زوج حذف نمی شود

درود
در صورت باکره بودن و اخذ نامه از دادگاه طلاق این امر امکانپذیر است .
در صورت عدم بکارت پس از ازدواج مجدد امکانپذیر میگردد .

با سلام
متاسفانه با توجه به توضیحات برای حذف نام همسر فعلی نیاز به اذن همسر آینده دارید

سلام در صورت ازدواج مجدد بله امکانپذیر است.

با سلام
اگر در حکم طلاق دادگاه ، غیر مدخوله قید شود میتوانید برای تعویض و حذف نام همسر اقدام نمایید اما اگر مدخوله قید شود بایستی ازدواج مجدد نموده و با ثبت ازدواج جدید اقدام به حذف نام همسر قبلی نمایید

با سلام
پس از ازاله بکارت شما باکره محسوب نمیشوید