از نظر قانونی با اینکه ۶ واحد راضی به این کار هستن اون دو واحد دیگه میتونن مانع بشن حکم قانونیش چیه؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۱۲ #05665954

سلام
ما یه اپارتمان ۸ واحدی هستیم و ۸ عدد پارکینگ اختصاصی و یا پارکینگ عمومی داریم که به عنوان انباری وسایل اضافی ساختمان رو نگهداری میکردیم ، با توجه به مشکل پارک خودرو و کمبود جا ۶ واحد از همسایگان راضی هستن که از اون پارکینگ مشاع به عنوان پارکینگ میهمان استفاده بشه و به صورت گردشی در اختیار واحدها قرار بگیره ، ولی ۲ واحد دیگه مخالف هستن و نمیزارن که این عمل انجام بشه و با دعوا و فحاشی و داد و بیداد مانع این کار میشن

مشاوره حقوقی ملکی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام تصرف درمشاعات به رضایت کلیه مالکین نیازمند می باشد.

درود بر شما . برای استفاده از قسمت مشاع رضایت کلیه ساکنین باید گرفته شود

با احترام تصرف در مشاعات نیاز به رضایت همه مالکین دارد

با درود. در استفاده از مال مشاع رضایت همه مالکین شرط است.

برای هرگونه تصرفی در مشاعات باید رضایت کلیه ی مالکین جلب شود

استفاده از مشاعات باید با رضایت کل همسایگان باشد و البته شما هم میتوانید مانع گذاشتن وسیله در محل پارکینگ شوید.

سلام هر گونه استفاده و تصرف در مشاعات موکول به رضایت تمامی مالکین ساختمان است .