آیا میتوانم به طور قانونی به علت اذیت و آزار خانواده ام از آن ها جدا شوم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۸ #05420479

سلام بنده ۲۰ سالمه از بچگی مورد ضرب و شتم پدر مادر به خصوص برادر بزرگترم واقع شدم حدود سه سالی میشه که افسردگی سنگینی دارم چند دوره قرص مصرف میکردم که به دلیل مشکلات جسمی که برام پیش اومد ترک مصرف کردم.پدرم بازنشسته نفت و نسبت به شرایط مالی که داره و و به غیر از حقوق بازنشستگی درامد از کرایه خونه هاش و سود بانکش داره تو این ۲۰ سال نه تنها پول تو جیبی و همیشه هم طلب کاره شاید برای من پول تو جیبی خنده دار باشه نسبت به سنم اما شرایط من همینه نه میتونم کار کنم هرکاری که باید انجام بدم باید مطابق میل خانواده باشه به خصوص برادر بزرگم که باید اون تایید کنه ایشون ۳۴ ساله مجرد یه جورایی عقده بچگی هاشو خالی میکنه نصف کودکیم و نوجوانیم فقط از ایشون کتک خردم الانم فقط تحقیر روانی میشم من اجازه بیرون رفتن از خونه حتی پارک رو ندارم حتی یک دونه رفیق هم ندارم و تمام رفیقهای دوران تحصیلیمم از دست دادم و همیشه جلو دوستان به خصوص دوستان تحصیلی و همسایه مورد تحقیر واقع شدم حتی اجازه ثبت نام باشگاه رو هم ندارم.هر شب چک میشم کجا میخوابم چیکار میکنم با کی حرف میزنم.من حتی اجازه خوابیدن طبقه سوم خونه خودمونم ندارم.روز به روز دارم شک میکنم یا من دیوانم چون هیچ خانواده ای اینطوری نیست یا من بچه اینا نیستم و دنبال تست dna بودم که به خاطر هزینش موفق نشدم
چیکار باید بکنم؟ واقعاخسته شدم.

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید ازوالدین خود جداشده و مستقل زندگی کنید

شما ذکر نکرده اید که دختر هستید یا پسر،اگر دختر هستید که پدرتون موظف به پرداخت نفقه به شما است واگر مذکر هستید خیر،برای جدا شدن از خانواده ام شما احتیاج به اجازه خانواده یا دادگاه نداشته و میتوانید مستقل شوید