آیا خلع ید مصداق دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۲ #05314357

با سلام...موضوع :در یک ملک کشاورزی که با رای دادگاه بین چند نفر مشاع شده است...در حال حاضر یک طرف از طرف دیگر دعوی خلع ید انجام داده...حالا سوال این هست که در ملک مشاع آیا خلع ید معنا دارد..مگر میشود ملک مشاع را بدون اجازه کاشت ...

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله خلع ید ممکن است حتی محیول کاشته شده قابل قلع است.

درود
بله اگر کاشت یا هر گونه دخل و تصرف دیگر بدون اذن سایر مالین باشد خلع ید موضوعیت دارد

بله در ملک مشاع نیز دعوی خلع ید مشاعی موضوعیت داشته و قابل طرح دعوی می باشد ، هرگونه دخل وتصرف باید با اذن و رضایت دیگر مالکین باشد

با درود بله خلع ید متصور است لکن ملک به تصرف خواهان مشاعی نیز داده نمی‌شود یا باید توافق کنند یا افراز و دستور فروش

با سلام
بله امکان طرح دعوای خلع ید در ملک مشاعی وجود دارد.

درود
بله در ملک مشاعی خلع ید مصداق دارد ضمنا کشت موردی ندارد

طرح دعوی خلع ید مشاعی به طرفیت تمام شرکا وجود دارد.