صاحبخانه در یک ساختمان واحد‌های کاملا شبیه به هم را با اختلاف زیاد نسبت به همسایه طبقه پایین اجاره داده است چه اقدام قانونی نماییم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۲ #05151711

سلام من یک عدد واحد رهن کردم همین ماه و ساختمان ۵ طبقه با نقشه و مالک یکسان هستند ؛ یک هفته بعد از قرارداد بستن من واحد طبقه پایین من هم متوجه شدم مستاجر جدید هستن و اساس کشی کردن به ساختمان ما.ازشون راجب قیمت اجاره پرسیدم متوجه شدم ایشون که فکر میکرد دارن خیلی زیاد اجاره میدهند دارن از من ۲۴ میلیون تومان کمتر اجاره بها در ماه میدهند ! کل اجاره من ماهیانه ۸۴ میلیون تومان است! آیا این اختلاف زیاد نمیشود اقدامی کرد؟ چون از املاک خواستم کد رهگیری قرار داد بدهند میگن مالک و پیدا نمی‌کنیم و من را به دفعات زیاد پیچاندن ! راهنمایی میکنید ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نمی توانید در این خصوص اقدام نمایید

موضوع مورد اشاره توافقی است و نمیتوانید ادعایی در خصوص تعدیل بدون موافقت موجر داشته باشید .

باسلام و درود شما می توانید دادخواست تعدیل اجاره بها مطرح نمایید.

هر قراردادی مستقل حساب میشه و ربطی بهم ندارند ، البته اگر قرارداد اجاره شما گران تر از قیمت واقعی هست میتونید به استناد به خیار غبن قرارداد رو فسخ کنید

باسلام
فعلا کاری نمی توانید انجام دهید مگر در مال تدلیس شده باشد

اگر قرارداد توسط طرفین امضاء‌شده باشد دلیل بر قصد و رضای طرفین طبق ماده ۱۰ قانون مدنی است مگر در ارتباط با تدلیس و با توجه به قرارداد با آگاهی از آن فورا حق فسخ خواهید داشت.

مطابق قانون برای اقامه دعوای و یا درخواست تعدیل اجاره بها باید شرایط زیر فراهم باشد؛۱-انقضاء مدت اجاره۲-سپری شدن سه سال تمام لذا اگر شرایط تعدیل اجاره را ندارید قرارداد اجاره فوق غیرقابل تغییر است