آیا خودرو اخر باید از اولین ‌خودرو مطالبه خسارت بنماید یا از خودرویی که با ان تصادف نموده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۲ #05034361

با سلام خدمت اساتید گرامی
دو خودرو به علت دعوای خانوادگی به عمد به همدیگر صدمه میزنند و یک ‌خودرو متواری شده و خودرو دیگر از مسیر منحرف و به یک‌ کامیون برخورد میکند . کامیون به علت برخورد از مسیر خود منحرف شده و به خودرو اینجانب صدمه‌ وارد میکند.راننده کامیون خود رو بی تقصیر میداند و حاضر به پرداخت خسارت نیست.پلیس در صحنه حاضر میشود ولیکن به علت عمدی بودن تصادف اولیه قادر به تعین مقصر نیست و در بین کارشناسان تصادف وحدت نظر وجود ندارد.ایا اینجانب باید از راننده کامیون طرح دعوی و مطالبه خسارت بنمایم یا از خودرو متواری شده و در تصادف زنجیره ایی با فرض عمدی بودن اولین تصادف
با سپاس

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام نظریه کارشناس نیاز میباشد.

درود
موضوع نیاز به نظر کارشناس دارد.

با درود میتوانید طرح شکایت نمایید النهایه، دادگاه یا شورای حل اختلاف بنابه مورد، مطابق نظریه کارشناس تصادفات مبادرت به انشا رای می‌نماید.

با سلام، شما قانونا میتوانید برای اطمینان خاطر همه ی آن مالکان خودرو ها را را طرف دعوا و خوانده قراردهید، موفق باشید

درود بر شما، به هرحال بایستی مطابق نظر کارشناس، مقصر مشخص شود تا بتوانید اقدام نمایید. این مساله تخصص کارشناس است نه متخصصین امور حقوقی.