آیا راهی برای پیگیری و اثبات حقم دارم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۰۱ #05022094

با سلام در مورد یک قطعه زمین روستایی دعوایی به نام رفع تصرف عدوانی در دادگاه کیفری بر علیه من مطرح شد و من در این دادگاه و دادگاه تجدید نظر محکوم شدم. آیا امکان طرح دعوای حقوقی مبنی بر اثبات مالکیت بر زمین مذکور را دارم و یا اینکه به سبب قطعی شدن حکم؛ قضیه اعتبار امر مختومه یافته؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می بایست مدارک و مستندات شما بررسی گردد

دادخواست اثبات مالکیت با استناد به ادله دهید

سلام.اگر مدارکی مبنی بر اثبات این موضوع دارید قابل اقدام است....

باسلام بله می توانید با توجه به ادله دادخواست اثبات مالکیت دهید

با سلام
بله امکان طرح دعوای حقوقی با خواسته اثبات مالکیت وجود دارد

سلام و عرض ادب
طرح دعوی حقوقی نموده با عنوان اثبات مالکیت خلع ید و ابطال و الزام به تنظیم سند
درخواست صدور دستور مبنی بر توقف اجرای حکم کیفری تا حصول نتیجه در دادگاه حقوقی گردد

اگر مدارکی مبنی بر اثبات این موضوع دارید قابل اقدام است.