چطور از استشهاد مغازه های همسایه استفاده کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۸۴۳ #04941700

یک خودروی سواری قدیمی که ۷ سال خوابیده بود و نیاز به تعمیر اساسی داشت را اول اسفند ۹۹ گذاشتم پیش مکانیک. به صورت تدریجی و با طلب واریز وجه از سوی ایشون، نزدیک به ۱۳ میلیون تومان پول در ۱۰ پرداخت، بدون دریافت فاکتوری واریز کردم. الان نزدیک ۳ ماه میگذره و ایشون علی رغم چندین بار قول صد درصدی، گاهی به بهانه مشکلات شخصی و تصادف پسرش و دادگاه و گاهی بدون بهانه و با اعلام زمان تحویل دروغ، اقدامی برای سوار کردن قطعات موتور، که همه را بیرون ریخته نمیکنه، در حالی که مشغول فعالیت هم هست و سایر خودروها را تعمیر میکنه.
اگر بخواهم شکایتی از ایشون داشته باشم، چه مستنداتی نیاز هست و مراحل پیگیری چه هستند؟ (فرم مخصوصی دارد؟)

مشاوره حقوقی تعزیرات
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به استناد فیش های واریزی و تهیه استشهادیه میتوانید دادخواست الزام به انجام تعهد علیه ایشان مطرح نمایید.

باسلام دادخواست الزام به ایفای تعهد تقدیم کنید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دادخواست الزام به ایفای تعهد را تنطییم نمایید

بادرودوسلام دادخواست الزام به ایفای تعهد تقدیم و تنظیم نمایید.

با توجه به وجوه واریزی و زمان سپری شده با وجود نظریه کارشناسی می توانید مطالبه خسارت نمایید.

سلام می توانید دادخواست الزام به انجام تعهد را از دادگاه بخواهید

با سلام و درود .شما میتوانید به طرفیت او تقاضای الزام به انجام تعهد نمایید .