چجوری میشه ماشینو ازاد کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۲۰ #04753676

برای مهریه ماشینمو خوابوند که ماشین و من یک ساله پیش با قولنامه دستی شرایطی فروختم و دارم با ماشن کار میکنم هم مسافر کشی وهم در اسنپ

مشاوره حقوقی خانواده
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
خریدار به عنوان ثالث اجرایی امکان ورود دارد

با سلام در صورتی که ماشین را فروخته باشید ،طرف خریدار با اعتراض ثالث اجرایی می تواند خودرو را از توقیف خارج کند

خریدار باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی طرح کند و نسبت به توقیف اعتراض نماید

اگر خودرو فروخته شده با ورود شخص ثالق و اگر فروخته نشده است بر حسب شغل و امرا معاش که با خودرو است که اعلام نمودید در اسنپ کار میکنید جزء مستثنیات می باشد و درخواست رفع توقیف به این علت از اداره ثبت باشید.

سلام
باید اثبات نمایید که خودرو وسیله امرار معاش بوده و مستثنیات دین می باشد و تصمیم با واحد اجراییات است

با درود. بلافاصله خریدار ماشین دادخواست توقف عملیات اجرایی با اعتراض ثالث اجرایی ضمن اثبات وقوع عقد بیع باستناد قولنامه تقدیم کند

سلام وقت بخیر اگر خودرو فروخته شده است خریدار به صورت ثالث اجرایی می‌تواند اعتراض نماید .راه دیگر برای رفع توقیف استعلام از اسنپ است که ثابت کند درآمد اصلی شما از اسنپ می باشد و در واقع امرار معاش شما با این وسیله نقلیه است