آیا از طریق شماره کارت میشه اقدام به شکایت کرد و حسابی که پول واریز شده رو مسدود کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۹۴ #04553298

شرح درخواست
سلام و ارادت و تشکر و قدردانی بابت خدمات ارزنده ای که به مردم ایرانم ارائه می دهید.
بنده از سایت دیوار آگهی رو که متناسب با هزینه موجودیم بود انتخاب کردم. یک دستگاه مینی لپ تاپ که آگهی فروش شده بود و به قیمت تقریبا مناسب ۱۲۰۰/۰۰۰ هزار تومان
با فروشنده صحبت کردم و قرار شد ایشان با اسنپ برای من ارسال کنه و هنگامی که تحویل راننده داد و شماره راننده رو به من بده و با ایشان صحبت کنم و تحویل گرفت هزینه لپ تاپ رو برای فروشنده کارت به کارت کنم.
فروشنده مشخصات راننده و شماره تماس و پلاک ماشین و شماره کارتش رو برام فرستاد و من با راننده صحبت کردم و‌ گفتم که آیا تحویل گرفته بسته رو ، که ایشان گفت بله یه لپتاپ با کیف و ... هست . من هم پول را برای فروشنده واریز کردم.
هنگام صحبت با راننده حس کردم که راننده ساکن است و حرکت نمیکنه ، که به فروشنده گفتم که داخل برنامه اسنپ ببینه راننده در حال حرکت است یا خیر؟ که ایشان گفت بله. متاسفانه بعد از ۲ ساعت که گذشت و راننده نیامد با فروشنده صحبت کردم و به ایشان گفتم که هنوز نرسیده و ایشان گفت پیگیری میکنه، که بعد از این تماس نه راننده و نه فروشنده دیگه جواب تماس های من رو ندادند .
میخواستم راهنمایی کنید که آیا می‌توانم شکایت کنم؟
آیا از طریق شماره تلفن های فروشنده و راننده میشه کاری از پیش برد؟
کجا و چطوری میتونم مراجعه کنم و طرح شکایت کنم تا بتوانم پولم را پس بگیرم و یا جلوی این کلاهبردار رو بگیرم؟
ممنون
------------------- هستم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق شماره تلفن و شماره کارت میتوانید شکایت کلاهبرداری را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تنظیم نمایید.

از طریق شما تلفن و فیش واریزی علیه نامبردگان به اتهام گلاهبرداری اعلام شکایت کن

درود
بله از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید.

شکایت شما در دادسرای جرائم رایانه ای پیگیری می شود و با اطلاعاتی که در دست شما است از طریق شماره تماس ها ردیابی و مجازات خواهند شد .
ساکنان شهر تهران برای بررسی و مطرح کردن شکایت خود می‌توانند به دادسرای جرائم رایانه ای مراجعه کنند و شاکیان سایر شهرها می‌توانند به دادسرای محل سکونت خود یا پلیس فتا مراجعه کنند.

درود بر شما، علاوه بر شماره کارت مقصد بر اساس شماره تلفن هر دو نفر نیز میتوانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح شکایت کلاهبردای علیه ایشان در دست داشتن فیش واریزی حین ثبت شکایت فراموش نشود.

سلام، با داشتن‌ شماره تلفن هر دو‌ شخص می توانید شکایت کلاهبرداری خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید. همچنین با استناد به فیش واریزی خود می توانید دادخواست حقوقی مطالبه وجه به طرفیت صاحب حساب مطرح نمایید.