دریافت سند برای ملک مشاع به چه ترتیب است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۶ #04497238

با سلام
حدود سال ۱۳۴۰ چند قطعه زمین مزروعی در حدود ۲۰ هکتار بین چند شریک با رضایت تقسیم شده و طی آن تقسیم نامه ای هم در دفترخانه رسمی ثبت شده ، حدود اربعه قطعات مشخص شده و همین طور سهم هر یک از شرکا ولی متاسفانه بنده به عنوان یکی از وراث هیچ گونه سندی در اختیار ندارم . و فقط صورت مجلس تفکیکی و تقسیم نامه رو دارم و اینکه طبق انحصار وراثت سهم از این قطعات میبرم .
خواستم بدونم از کجا و به چه طریق میتونم سند بگیرم و یا مالکیت خودم رو اثبات کنم و از کجا باید شروع کنم ، دادگاه یا اداره ثبت ؟
سپاس

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه و تقاضای سند مالکیت مشاع نمایید

سلام دوست عزیز
بهرحال این زمینها سند رسمی دارند پس شما نمی توانید اداره ثبت را الزام کنید که به شما سند رسمی بدهد چرا که اداره یکبار اقدام به صدور سند نموده و مطابق باآگهی های که در سال ۱۳۱۰ به بعد انجام شد سند رسمی صادر گردید و دادخواست الزام اداره ثبت به صدور سند هیچ وجاهت قانونی ندارد.
پس شما به عنوان ورثه می توانید سند المثینی دریافت کند و بایستی درخواست افراز بدهید و یا صدور سند مشاعی با توجه به تقسیم نامه و مدارک مثبت خود به اداره بدهید

سلام
شما با همان صورت مجلس تفکیکی و تقسیم نامه و گواهی انحصار وارثت ابتدا به اداره ثبت مراجعه کنید چنانچه اداره ثبت از صدور سند مالکیت خودداری کرد با همین اسناد دادخواستی به دادگاه جهت الزام اداره ثبت به صدور سند مالکیت تقدیم کنید.