حکم اجرائیه جهت وصول طلبم صادر شده است برای جلب اقدام کنم یا توقیف اموال؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۶۴ #04456852

طلب ۱۵ میلیونی دارم از برج ۹ پارسال دادخواست دادم در هیچ یک از جلسات حاضر نشده حکم اجراییه صادر شده ولی هیچ عکس العملی نشان نداده در این مرحله حکم توقیف اموال نیاز هست ؟ یا استعلام از ثبت و ادارات و بانکها ؟ و یا بهتر است حکم جلب صادر شود ؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ابتدا باید برای شناسایی اموال و در صورت وجود ، توقیف و انجام مزایده اقدام کنید . اگر مالی نداشت می توانید حکم جلب بگیرید .

با درود فراوان
ابتدا استعلام و توقیف را بخواهید در صورتی که مالی را نتوانستید توقیف کنید درخواست جلب نمایید .

باسلام چنانچه مورد اموال و دارایی از شخص می شناسید می‌توانید معرفی نموده و آن را توقیف نموده و الا درخواست برگ جلب و ایشان را مطرح نمایید