داشتن ۵ گرم هرویین چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۸۲ #04432225

سلام، ببخشید از شخص موقع مصرف مواد گرفتن و توی اعتراف گفته شده مصرف کننده، اما الان حکم اومده، نوشته شده نگهداری مواد ، سه سال حبس تعزیری و ۱۲۰ میلیون ریال جریمه و ۲۰ ضربه شلاق ، نظر شما بزرگواران چیه؟؟

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر رای دادگاه باید بررسی شود

سلام دوست عزیز، نکات بسیاری در اخذ حکم مناسب تاثیرگذار بوده، لکن مطالعه دادنامه تا حدودی در ارائه طریق به شما، ما را یاری می‌کند که پیشنهاد میدهم بعد از بارگزاری در سامانه، تقاضای مشاوره ثبت کنی
و اما در خصوص حکم صادره، اگر مدت زمان ۲۰روزه اعتراض شما سپری نشده که آنوقت دو راه دارید، اول آنکه اعتراض نکنی و تسلیم به رای بشین که شاید تا سقف یک چهارم از تخفیف شعبه صادرکننده حکم بهره مند گردید
دوم آنکه اعتراض کنی و در مرحله تجدیدنظر، با ذکر جهات اعتراض مناسب و سزاوار ، از گزینه های برائت و درغیر اینصورت از جهات تخفیف مناسب مثلا تقلیل و تبدیل به سایر مجازات مناسب تر بهره ببرید که در اینصورت شانس برخورداری از تخفیف تا سقف یک چهارم مجازات صادره محروم خواهید شد،
انتخاب با خودتان که کدام گزینه را اختیار میکنید که در آنصورت من و همکارانم آماده ارائه خدمات نوین و طریق موثر به شما پس از ثبت تقاضا مبنی بر مشاوره تلفنی و آنلاین وتنظیم اوراق قضایی ، دادخواست تجدیدنظر موثر تا معرفی وکیل مناسب جهت احقاق حق میباشیم

رای دادگاه نیازمند بررسی می باشد.

با سلام
رای دادگاه باید بررسی شود

نیاز به مطالعه پرونده میباشد و صورت داشتن مهلت نسبت به رای صادره اعتراض نمائید.

رای دادگاه بایستی مورد بررسی قرار گیرد

سلام .نیاز به بررسی رای دادگاه است...