طی پنج سال پولی به یک نفر دادم چگونه مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۶۶۵ #04330303

میخواهم برای مطالبه وجوه نقدی که از طریق کارت به کارت درطی بازه زمانی ۵ سال به مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان به شخصی واریز کرده ام، اقدام کنم.این مبلغ از سال ۹۳ تا ۹۸ واریز شده.الان ایا میتوانم مبلغی به عنوان خسارت تاخیر تادیه علاوه بر اصل پول بگیرم یا نه؟ ضمن اینکه یه چک سفید امضا هم از طرف دارم ایا میشود اقدامی کرد و داشتن این چک کمکی به من خواهد کرد ؟ سپاس

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دادخواست مطالبه وجه را تنظیم نمایید .

باسلام
شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه بدهید
بله مبلغ بدهی را در چک درج نموده و مطالبه کنید

می توانید چک را به اندازه طلب پر کنید و چک را ابتدا از بانک و در صورت عدم موجودی،از طریق دادخواست مطالبه وجه چک اقدام کنید .

سلام و ارادت
میتوانید نسبت به چک اقدام نمایید یا نسبت به رسیدهای واریزی ولیکن خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه محاسبه می شود .

با احترام تاریخ مطالبه رسمی خسارت تاخیر محاسبه می شود.

با سلام

چک سند در حکم اسناد رسمی است و می توانید جمیع مبالغ را در سفید امضا نوشته و برای وصول آن از طریق اجراییه ثبت یا از طریق دادگاه اقدام فرمایید. ضمنا خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه تا زمان اجرا به نرخ شاخص بانک مرکزی قابل مطالبه است.

باسلام میتوانید چک را به اجر ا بگذارید و از تاریخ عدم وصول چک میتوانید خسارت تاخیر تادیه مطالبه نمایید.