عدم تخلیه مستاجر پس از ختم موعد اجاره را چگونه پیگیری کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۶۲ #04280845

سلام
ملک خریداری شده مستاجری دارد که موعد اجاره او به پایان رسیده. مستاجر مدعی ست فروشنده ملک که بنگاهی ست، به دلیل تمدید توافقی و چند باره ملک تا پنج سال خودش بدون حضور مستاجر اجاره نامه را تنظیم کرده و برگه اجاره نامه ای که ما به عنوان خریدار ملک داریم بدون امضای اوست و به همین دلیل نه شارژ و بدهی های معوقه را پرداخت میکند و نه کرایه ای که پرداخت نکرده تسویه میکند و تمامی مبلغ رهن را از ما میخواهد این مستاجر به دلیل اختلاف فروشنده با ما، دارد از شرایط به نفع خودش سوء استفاده میکند. با شرایطی که اجاره نامه بدون امضای او دارد آیا میتوانیم دستور تخلیه سه روزه بگیریم؟
بدهی ها را هم میتوانیم از مبلغ رهن کم کنیم؟
شایان ذکر است یک ماه قبل از اتمام قرارداد، اظهار نامه ای به مستاجر در مورد اتمام زمان قرارداد و کسر بدهی ها بعد از موعد اجاره داده بودیم.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
قرارداد بین شما و فروشنده تعیین کننده است و اگر قرارداد اجاره به شما منتقل شده مستاجر در برابر شما مسولیت پرداخت دارد

بستگی دارد که ملک رو شما با مستاجر خریداری کرده اید یا نه یعنی قرارداد بیع فی ما بین شما و فروشنده تعیین کننده مطلب است
نیاز به توضیحات بیشتر شما می باشد ولی به هر حال اگر قرارداد اجاره به شما منتقل شده مستاجر در برابر شما مسولیت پرداخت دارد

بستگی دارد که ملک رو شما با مستاجر خریداری کرده اید یا نه یعنی قرارداد بیع فی ما بین شما و فروشنده تعیین کننده مطلب است
نیاز به توضیحات بیشتر شما می باشد ولی به هر حال اگر قرارداد اجاره به شما منتقل شده مستاجر در برابر شما مسولیت پرداخت دارد