وصول طلب دست نویس به نرخ روز، ممکن است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۵۹۸ #04222930

با سلام و عرض ادب
من از همسر سابق خود رسیدی دست نویس با اثر انگشت بابت طلبی کمتر از ده میلیون تومان دارم که حاضر به پرداخت آن نیست. بچه ها هم بعنوان شاهد امضا کرده اند ولی چون با او زندگی میکنند حاضر به همکاری با من نیستند.
آیا امکان وصول این طلب به نرخ روز هست؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان مطالبه با خسارت تاخیر تادیه وجود دارد

با سلام
به استناد سند عادی دادخواست مطالبه به شورای حل اختلاف از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم نمایید وعلاوه بر اصل وجه تقاضای خسارت تاخیر تادیه را نیز بنمایید البته خسارت مذکور از تاریخ تقدیم دادخواست محاسبه خواهد شد

سلام
دعوای مطالبه وجه را طرح نمایید
از زمان ثبت دادخواست خسارت تاخیر تادیه حساب میشود
مگر انکه ثابت کنید سابقا وجه را مطالبه کرده اید و بدهکار علیرغم تمکن مالی پرداخت نکرده است

سلام
میتوانید به استناد ان اقدام به طرح دعوای مطالبه وجه نمایید اما لازم به ذکر می باشد که خسارت تاخیر تادیه از زمان ثبت دادخواست احتساب میشود مگر انکه ثابت کنید سابقا وجه را مطالبه کرده اید و بدهکار علیرغم تمکن مالی پرداخت نکرده است

با سلام - بله وقتی بعنوان شاهد امضا کردند در صورت شکایت شما از همسرتان وادعای وجود شاهد، بچه ها از طریق قانون مکلف به حضور در دادگاه وتایید امضای خود هستند .وبا ارائه دادخواست شما مبنی بر درخواست اصل پول به همراه خسارت تاخیر در تادیه وجبران ضرر وزیان ، وبا صدور حکم مدیون بودن همسرتان مبنی بر استرداد وجه ایشان باید طبق قانون وحکم صادره عمل نمایند.

با سلام
در خصوص مطالبه دین فقط میزان آن قابل درخواست هست البته از زمان دادخواست میشه خسارت تاخیر تادیه را هم مطالبه کرد

دادخواستی به خواسته مطالبه وجه به میزان طلب به انضام خسارت تاخیر تادیه مطرح کرده و در صورت عدم همکاری شهود به اتیان سوگند استناد کنید