درخواست مهریه چطور است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۳ #04212016

سلام همسرم کارمند هس و نه خونه داره نه ماشین مقدار کمی سهام داره متوجه اعتیاد تفننی شدم میخوام مهریه اجرا بزارم و جدا بشم چیزی از حق و حقوقم بهم میرسه چون اموال نداره میشه از حقوقش به نامم بزنن چون ۲۰ سال سابقه کار داره و اخراج هم که بشه حق و حقوقش کامل قطع نمیشه میخوام زیاد معطل نشم

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، می توانید مهریه خویش را مطالبه نمایید ، در صورت عدم پرداخت ، به میزان مهریه و در صورت پذیرش اعسار زوج به میزان قسط پرداخت نشده می توانید تقاضای حکم جلب دهید .

سلام به دفترخانه محل عقد نکاح مراجعه کنید و تقاضای صدور اجرائیه نمایید.

با سلام.برابر ماده ۹۶ قانون اجرای احکام مدنی یک چهارم حقوق همسرتان قابل توقیف است.سهام نیز قابل توقیف است.

با سلام
دادخواست مطالبه مهریه مطرح نمایید، بخشی از حقوق و تمام سهام ایشان قابل توقیف است.

بله میتوانید مطالبه مهریه و نفقه و اجرت المثل ایام زوجیت نمایید و اگر توان پرداخت نداشته باشند میتوانید از حقوق ایشان توقیف نمایید.

در وهله اول با مراجعه به دفتر ثبت ازدواج، تقاضای صدور اجرائیه نسبت به مهریه نمایید. پس از ابلاغ، پرونده اجرایی در اداره ثبت تشکیل و اموال زوج از جمله حقوق ایشان توقیف می شود. اگر اموال ایشان کافی نباشد، می توانید از اداره اجرای ثبت گواهی گرفته و دادخواست بدهید تا به پرونده در دادگاه رسیدگی شده و در نهایت، پس از صدور حکم و ... امکان جلب همسرتان نیز تحت شرایطی وجود خواهد داشت.

بله یک چهارم از حقوق ایشان قابل توقیف می باشد