چه شکایتی از همسرم بکنم که در صورت جدایی به حق و حقوقم برسم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۶۸ #04211448

سلام. من سه ماهه ازدواج کردم تو عقد هستیم رابطه کامل هم داشتیم و شوهرم ۱۵ روزه بی علت سراغ من نمیاد منم رفتم خونشون نیامد. و همچنین بمن تهمت رابطه و عدم باکرگی زده با اینکه رابطم فقط با خودش بوده .اخلاقشم اصلا خوب نیست.مدام دعوا داره.
بنظرتون چه شکایتی بکنم که با این شرایط حقم (مثل مهریه یا نفقه)ضایع نشه؟ می‌خواستم یکم بترسونمش ک اذیتم نکنه و در نهایت جدا بشم. چون من از هر لحاظ سنجیدم و دیدم ادامه زندگی باهاش منو پیر می‌کنه.

مشاوره حقوقی طلاق
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید مهریه و نفقه را مطالبه نمایید.

با درود شما می توانید مهریه و نفقه خود را مطالبه نمایید

جهت مطالبه حقوق مالی خود من جمله نفقه و مهریه دادخواست دهید...

با سلام
شما می توانید مهریه و نفقه خود را مطالبه نمایید یا با هم توافق کنید

شما میتوانید از طریق دادگاه خانواده مطالبه نفقه و مهریه را انجام دهید

با سلام چون با هم رابطه داشتید باکره بودن معنی ندارد شما می توانید دادخواست مطالبه نفغه و مهریه بنمایید

باسلام واحترام .میتوانیدنفقه ومهریه خودرا مطالبه نماید اما برای طلاق بایدبتوانیدعسروحرج خویش رااثبات نمائیدیاباایشان توافق نمائید