خیانت زن و مجازاتش چه تاثیری به حال مرد داره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۵۶ #04193555

وقتی زن خیانت کنه تو ۴ سال پیاپی . و مرد گذشت کنه. حالا زن پر رو برگرده بگه اره رابطه داشتم میخوای چیکار کنی؟مرد هم از ترس ابرو چیزی نگفته حالا تکلیف چیه؟ همین که فقط مرد میتونه طلاقش بده. مهرشو هم بده. خوب اینو که در هر صورتی باید مهر را دادد. وقتی مهریه را مرد میده خوب طلاق بده یا نده. کاریش نداریم . سوال اینکه زندگی مرد چی میشه؟ تکلیف این زن چیه؟چه تاثیری به حال مرد داره؟ این همون ابروریزی را داره که در زمان خیانت هم میتونست طلاق بده و داره. پس یعنی هیچی؟ مرد طلاقش و بده . مهرشو هم بده بگه برو به سلامت زندگی مرد این وسط تباه شده. تکلیف جفتشون چی میشه؟ چطور میشه زن و اذیت کرد به خاطر خیانت چند ساله و حالا هم مسخره کردن و دست انداختن مرد بدبخت که بهش میگه هیچ کاری نمیتونی بکنی؟ چطور میشه تلافی کرد اما قانونی

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قانون زن وشوهرمکلف به حسن معاشرتی بایکدیگرندازطرفی
زوجین بایددرتشییدمبانی خانواده وترتیب اولادخودبه یکدیگرمعاضدت نمایند. لذا هدف اززندگی اذیت کردن زن نیست .‌ازطرفی زن ذاتا خیانتکار نیست .‌ جزای کسی که خیانت کند را قانون مشخص کرده است

در صورت وجود مدارک برای اثبات موضوع محکوم به مجازات رابطه نامشروع در حد که اثبات گردیده است می شود ولی در هر صورت بر میزان مهریه و نفقه و اجرت المثل تاثیر گذار نیست

سلام
در صورت اثبات فقط مجازات برای خانم دارد و تاثیری در حال مرد ندارد یعنی تاثیری در نفقه و مهریه و سایر حقوق زوجیت ندارد

ارتکاب بزه از ناحیه زوجه مانع دریافت حقوق ناشی از عقد ازدواج نیست بهرحال چون طلاق حق مرد می باشد لذا میتوانید با پرداخت حقوق مالی زوجه از طلاق وی امتناع نمایید

اگر قادر به اثبات موضوع باشید ، مجازات قانونی سختی در انتظار زن خواهد بود ؛ هرچند که با گذشت این مدت اثبات موضوع امری بسیار مشکل است .
دوست عزیز ؛ قصور و اهمال خودمان را نباید به نقصان و ایراد قانون و شرع تفسیر کنیم .