آیا همه جلب سیارها اینجوریه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۸۳ #04175836

سلام.
جلب سیار یه آدم کلاهبردار رو گرفتم. خانه اش رو میدونم. تو برگه جلب قید شده که فقط روزهای کاری و ساعت ۸ تا ۵ غروب میتونم جلبش کنم. آیا میتونم وارد خونه بشم؟ و آیا د هر وقت به ۱۱۰ زنگ بزنم مامور میفرستن؟
لطفا راهنمایی کنید. خیلی ممنونم. من بار اولمه و اصلا تو این نخها نبودم. بلد نیستم. سپاسگزارم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در برگه جلب سیار شما اجازه ورود ب منزل داده شده باشد میتوانید وارد منزل(حریم شخصی)خوانده شوید در غیر این صورت نیازمند حکم از مراجع قضایی میباشد.

سلام شما امکان ورود به منزل را ندارید و فقط در صورت داشتن حکم از طرف قاضی چنین امری ممکن است. شما می‌توانید با اطمینان. از وجود شخص در محل با ۱۱۰ تماس بگیرید. موفق باشید.

با سلام
برای ورود به منزل بایستی حکم ورود به منزل از دادگاه اخذ نمایید
حکم جلب معمولا از طلوع خورشید تا موقعی که شب محسوب گردد مجاز است ، مگر در مواقع ضروری به صلاحدید دادگاه .
شما در صورتی که مطمعن شدید فرد در خانه یا محل کار یا هرجای دیگری است میتوانید با ۱۱۰ تماس و اعلام نمایید .

اگر در حکم جلب اذن به ورود منزل وجود ندارد باید از طریق قاضی اجرای احکام اقدام نمایید

سلام باید مامورین در صورتجلسه بنویسن که ایشان در زمان جلب متواری میشه در زمان صبح زود خروج وساعت ۸ به بعد میاد خونه ودرخواست ورود به منزل قاضی صادر میکنه