دریافت وجه کالای ارسال شده توسط پیک چگونه است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۲۴ #04162599

با سلام
حدود دو سال پیش یک قطعه کامپیوتری را برای شخصی ارسال نمودم، با توجه به مدت اشنایی باایشان، اعتماد کرده و جهت بازپرداخت مبلغ کالا قبول کردم چند روز بعد پول را بحسابم واریز نماید
بعد از گذشت حدود دو هفته ایشان برای بازپرداخت شروع به بهانه اوردن کردند، و هر روز وعده ای دادند ؛مدتی هم بنده را رد تماس گذاشته بودند تا اینکه حدود دو ماه پیش پیامکی مبنی بر عذرخواهی دادند که وجه را پرداخت میکنند اما از ان زمان دوباره پاسخگو نبودند
با توجه به اینکه مطلعم ایشان مشغول به کار هستند چگونه میتوانم طلب خود را پس بگیرم؟
ضمنا چون قیمت کالای ارتباط مستقیم به قیمت دلار دارد و الان چند برابر شده میخواستم بدونم طلب بنده به قیمت روز حساب میشه یا خیر؟
کلیه پیامک ها و پیام های تلگرام ایشان مبنی بردریافت کالا از پیک و سالم بودن و الباقی صحبت هایشان موجود است
ممنون میشم راهنمایی کنید... با تشکر

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید در مورد خسارت از زمان دادخواست محاسبه میشود نه به قیمت روز

خیر به قیمت روز محاسبه نمی‌شود از تاریخ مطالبه رسمی مستحق خسارت تاخیر تادیه میباشید

درود بر شما
دادخواست مطالبه بدهید اماخسارت تاخیر تادیه هم از موقع تقدیم دادخواست محاسبه میشود

بنام خدا،دادخواست مطالبه وجه بدهید.

درود
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه و هزینه دادرسی را مطرح کنید.

درود
بهتر است ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست دهید . خسارت تاخیر از تاریخ مطالبه ی قانونی محاسبه میگردد .

دادخواست مطالبه دهید